Despre noi

Descriere

DigitalGIFT este un magazin online care vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de produse, pornind de la articole vestimentare textile, de uz casnic și până la accesorii pentru decorarea casei, biroului și a mașinilor.

Echipamentele specializate de tipar digital, tipar offset, printerele de mari dimensiuni, ne oferă posibilitatea de a realiza imprimarea, iar cele de cutt contur, procedurile specifice de decupare pentru:
▪ Tricouri Clasice pentru Bărbați, Dame, Copii
▪ Tricouri Sport Unisex
▪ Pantaloni Scurți Unisex
▪ Hanorace cu și fără fermoar pentru Bărbați și Dame
▪ Șepci 5P Unisex
▪ Sacoșe Clasice - Small Bag și pentru Cumpărături - Large Bag
▪ Căni Ceramice
▪ Tablouri - Clasice (carton special), Canvas (pânză bumbac) și pe Suport Rigid (lemn, plexiglas, PVC, sticlă)
▪ Stickere Clasice, pentru Decorarea Pereților, pentru Decorarea Geamurilor și pentru Decorarea Mașinilor
▪ Tipărituri: Postere, Calendare de Perete, Calendare de Birou
▪ Tapet PVC Autocolant "Wall Art" și Printabil Neadeziv
▪ Ceasuri

Pentru a vă veni în ajutor la montaj, pentru unele din produse, am creat o secțiune în cadrul site-ului în care vă oferim și Accesorii !

Din anul 2005 venim în întâmpinarea clienților cu servicii și produse a căror calitate atinge standarde înalte și pentru care folosim tehnologii ecologice. Aceste criterii ne-au ajutat să ne mărim constant portofoliul clienților. Fideli acestor deziderate în anul 2013 firma a implementat 2 standarde ISO: 9001 Managementul Calității și 14001 Sistem de management de mediu, iar pentru păstrarea calității la standarde ridicate în anul 2014 și apoi în 2017 s-au achiziționat echipamente de ultimă generație pentru tot procesul de producție și finisare, precum și softuri performante de grafică și design. Cu eficiență, rapiditate și creativitate, livrăm produse finale de calitate care respectă nevoile clienților. Scopul nostru principal este să oferim personalitate produselor oferite clienților noștri, să creăm legături puternice între acestea și consumatori.
Noi punem accentul pe performanță și rezultate; când clienții noștri sunt pe deplin satisfăcuți, atunci și noi putem declara că ne-am îndeplinit misiunea.

Graficienii din cadrul firmei acoperă toate segmentele precum editarea și designul vectorial (folosind softuri specializate licențiate precum CorelDraw și Adobe Illustrator), editarea foto și designul non vectorial (Adobe Photoshop), DTP (Adobe InDesign).

Acoperim un spectru variat de servicii, cum sunt:
Servicii print de mari dimensiuni
▪ Printuri de mari dimensiuni indoor/outdoor
Executăm printuri indoor/outdoor cu echipamente japoneze de ultimă generație, cu cerneluri ecologice pe frontlit banner (materialul uzual pentru bannere), backlit banner (pentru casete luminoase de mari dimensiuni sau bilboard/citylight-uri), blockout banner (bannerul dublă față), mesh, hârtie blueback, hârtie whiteback, hârtie de afiș, autocolant, window graphics precum și toată gama de printuri pentru decorațiuni: tapet printabil, canvas pentru tablouri și decorațiuni, polipropilenă, folie pentru decorarea pereților wall art, hârtie foto.
▪ Etichete print & cut contour
Toată gama de etichete printate și decupate pe contur în orice formă de la dimensiuni de câțiva mm pâna la dimensiuni mari pentru decorarea mașinilor sau a pereților, print la rezoluții de până la 1440 dpi pentru caractere foarte mici sau detalii fine gen coduri de bare. Etichetele se pot realiza pe toată gama de materiale autoadezive (folie sigiliu, autocolant opac și transparet, folie șablon) și materiale pentru transfer termic (colorprint, poliflex, etc.) și pot fi laminate sau nu în funcție de necesitățile clientului.
▪ Imprimare textile: steaguri, bannere textile, echipamente specializate
Putem realiza imprimarea textilelor prin metoda transferului sublimatic, practic se poate personaliza prin această metodă orice material ce conține minim 70% poliester, astfel putem realiza steaguri de orice forma și orice dimensiune, atât de interior (finisate cu franjuri, ciucuri, logouri sau steme brodate) cât și de exterior (cu finisaje specifice gen întărituri, carabiniere, capse, bride, etc...), bannere textile și materiale pentru decorarea interioarelor, uniforme de lucru, veste, șorturi precum și echipament sportiv folosind materiale de ultimă generație cu perforuri ce permit o bună ventilare.
Servicii de tipar digital și offset
▪ Tipar digital
Toată gama de printuri digitale pe hârtie între 80 și 300 gr/mp, la dimensiunea maximă de 480x330 mm. Echipamentele de finisare ne permit realizarea de: cărți de vizită, flyere, pliante, afișe, cataloage capsate sau broșate, calendare de birou sau perete, blocnotesuri, etc.
▪ Tipar offset
Executăm toată gama de lucrări tipografice, tipărirea și finisarea de materiale de prezentare, materiale promoționale și orice fel de tipărituri personalizate pentru client: calendare, agende, blocnotes, cărți, albume etc.

Realizăm decorațiuni interioare/exterioare, cum sunt:
Tablouri canvas/foam
Realizăm o mare varietate de tablouri pe diferite suporturi: hârtie, carton, canvas polyester, canvas bumbac, foam board, foam PVC, plexiglass, acrylic, tablouri ce se pretează de la spații clasice (lucrări de artă pe canvas bumbac), până la spații moderne (printuri pe plexiglass/acryl cu suporți de prindere din aluminiu periat). Putem realiza tablouri de dimensiuni foarte mari, ex.: 3x2m pentru suport foam PVC sau 7x1,5m pentru tablouri pe canvas pe șasiu de lemn, sau tablouri compuse (imagine unică împărțită în mai multe tablouri de dimensiuni egale sau diferite pentru efecte deosebite).
▪ Tapet personalizat (printat)
Putem printa diferite tipuri de tapet (texturi și grosimi variate) cu grafică personalizată pentru camere de copii/adolescenți, spații de birouri, hoteluri, restaurante și baruri/pub-uri cu tematică. Putem creea pentru dumneavoastră o grafică personalizată cu ajutorul designerilor noștri.
▪ Decorațiuni wallart
O metodă extrem de versatilă de a decora interioare cu costuri reduse ce are avantajul de a fi schimbată extrem de rapid fără a lăsa urme pe pereții sau geamurile dumneavostră.
▪ Textile personalizate
Datorită noilor tehnologii având la bază sublimarea, textilele imprimate sunt din ce în ce mai folosite în multe domenii, iar unul dintre ele este decorarea interioarelor. Culori vii, greutate specifică mică, flexibilitate mare și durabilitatea foarte ridicată fac din aceste materiale alegerea ideală pentru decorarea apartamentelor, vitrinelor, magazinelor.
▪ Colantări mașini/vitrine/suprafețe diverse
Vă putem pune la dispoziție echipe de montaj pentru colarea mașinilor (de la motociclete, autoturisme, autoutilitare, autobuze, autocare, camioane, remorci TIR, până la elicoptere și avioane utilitare și de agrement), pentru colarea vitrinelor sau a diverselor suprafețe din spații de birouri, magazine, hoteluri sau baruri/restaurant.

Oferim posibilitatea de a vă putea personaliza produsele similare pe care le regăsiți în site, în funcție de preferințele sau de necesitățile dumneavoastră atât pentru uz individual cât și pentru compania pe care o reprezentați. Pentru personalizare puteți veni cu propriul design sau puteți apela la serviciile designerilor noștri în urma unei discuții prealabile.
Continuă