Oferim transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 RON! ● La ridicarea comenzii din magazin nu sunt percepute taxe de transport!

Colțul Suporterului

Împreună cu noi puteți crea propriile modele de echipament sportiv individual cât și pentru echipe sau loturi de sportivi!

Personalizare Produse

Personalizați articolele favorite valorificând propriile idei, în funcție de preferințe sau de necesități, atât pentru uz individual cât și pentru compania pe care o reprezentați.

Livrare prin Curierat

Procesăm și expediem comenzile în maxim 5-7 zile lucrătoare la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

Cadouri Inedite celor dragi

Arătați aprecierea voastră pentru apropiați, în orice ocazie, oferind un cadou! Artwork-urile propuse de noi vă pot satisface exigențele!


PREVENȚIE COVID-19
STICKERE ȘI AFIȘE INFORMATIVE
Suntem pregătiți să revenim în societate. La tot pasul vom întâlni stickere și afișe ca acestea. E în regulă, căci pericolul n-a trecut.
Dacă ești responsabilul unui magazin sau activezi în zona serviciilor, stickerele și afișele informative sunt un ”must have” pentru ca lucrurile să meargă bine. Pentru business-ul tău, am conceput o gamă variată de stickere de informare cu prețuri rezonabile.
NOU • PREVENȚIE COVID-19
STICKERE INDIVIDUALE ȘI PACHETE INFORMATIVE BILINGVE
Sunt destinate reamintirii regulilor de distanțare socială în spații comerciale și de servicii, în instituții, spații de birouri și de alimentație publică și pentru industria HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele).

Descoperă colecțiile artiștilor și designerilor

Digital·GIFT
Digital·BRAIN
Dumitru Șchiopu
Mădălina Klement
Elena Benedek
Vlad Dumitrescu
Attila Szabó
Carmen Sîrboiu
Art·Media·DESIGN
Alexandra
Timeea
Ioana Cazan
Agata Secelean
Elly'sCarte
IAR BRAȘOV – INDUSTRIA AERONAUTICĂ ROMÂNĂ
Istorie în peste 500 de fotografii.

1925-1948
Autori: Horia Stoica, Dan Antoniu
Format: A4 (210 x 297 mm) | Număr de pagini: 256, policromie | Hârtie: DCM 120 g/m2 | Coperta: cartonată, plastifiată mat
La 25 iunie 1925 Ferdinand I promulgă “Legea privitoare la întreprinderile industriale în legătură cu apărarea națională” care stabilea la articolul 1 că Statul Român reprezentat prin Ministerul de Război și Ministerul Industriei și Comerțului erau autorizate să ia parte la constituirea Industriei Aeronautice Române prin asocierea Statului Român cu firma Blériot-Spad şi Lorraine Dietrich. Conform statutelor, obiectul de activitate al societăţii era: fabricarea de motoare și celule de avioane sau automobile, la cererea Ministerului de Război sau din inițiativă proprie. Fabrica este inaugurată marți 11 octombrie 1927 și în perioada 1927-1938, este organizată ca societate anonimă.

prezentare alcătuită de: DIGITAL BRAINMajestatea Sa, Muntele!
HARTĂ + BROȘURĂ TRASEE TURISTICE


Acum poți beneficia de un pachet compus din hartă și broșură cu descrierea a 211 trasee turistice din Microregiunea Bucegi.
Trasee Turistice: Munții Bucegi, Baiului, Piatra Craiului, Ciucaș, Piatra Mare, Postăvaru, Tâmpa.
Hartă și broșură cu descrierea traseelor turistice realizată de DIGITAL BRAIN SRL, partener al Asociației Microregiunea Turistică Munții Bucegi în proiectul: Promovarea potențialului turistic, antropic și natural din Zona Munților Bucegi. Traseele prezentate sunt trasee omologate ce au fost verificate cu GPS-ul.


prezentare alcătuită de: DIGITAL BRAIN


În această secțiune îți prezentăm galeria cu lucrările realizate de designerii noștri.
Pentru vizualizarea galeriei dă un click pe una din imaginile de mai jos sau urmărește link-ul (Click Aici!).