Livrare

Modalități, Costuri și Durata de Livrare

Condiții de transport și livrare
Livrarea produselor comandate va fi făcută prin intermediul companiei de curierat FAN Courier, la adresa menționată în momentul plasării comenzii. Dacă locuiești în Brașov sau te afli doar în trecere, îți poți ridica produsele comandate direct de la sediul nostru, fără nici o taxă de transport.

Costurile de transport
Valoarea transportului este fixă, respectiv 16 lei, indiferent de numărul produselor sau localitatea din România unde va ajunge coletul. Desigur, costul de transport este zero, dacă alegi să ridici personal produsele de la sediul nostru.

Durata livrării
După finalizarea comenzii o să primești un email de confirmare a comenzii (sau, eventual, un apel telefonic, dacă sunt aspecte de clarificat). Comenzile vor fi procesate și expediate în maxim 5-7 zile lucrătoare. Totuși, în perioada diverselor sărbători din timpul anului, există posibilitatea ca unele comenzi să fie prelucrate cu o mică intârziere, situație în care vom anunța telefonic detalii despre data exactă a livrării.

În cazul livrărilor prin curier, vei fi vizitat de agentul FAN Courier care, dacă nu te găsește la adresa stabilită, te va suna și veți stabili împreună o altă dată de livrare convenabilă. Se pot obține informații despre livrare de la FAN Courier, în baza Notei de Transport primită în mailul de confirmare a expedierii comenzii tale (tel. FAN Courier 021-9336, apel normal, fără suprataxă.)

În cazul ridicării comenzii de la sediul nostru, vei fi înștiințat printr-un SMS că poți veni după comanda ta.

ATENȚIE! În cazul comenzilor care includ și modele personalizate, durata de livrare este posibil să fie mai mare cu până la 48 ore, în funcție de timpul necesar suplimentar de prelucrare a design-urilor primite.

Întârziere
Dacă considerați că durata de livrare a comenzii dumneavoastră este mai mare decât ar trebui, contactați-ne!

Continuă