Personalizări

Secțiunea Personalizări îți este dedicată personalizării articolului favorit din magazin cu propriul design, cu unul existent în secțiunea design sau apelând la serviciile designerilor noștri. Suntem în măsură să vă realizăm articolul personalizat așa cum ți l-ai imaginat, la cele mai înalte standarde de calitate și la prețuri rezonabile!
Pentru că folosim diverse metode de imprimare, putem imprima orice! De la texte și logo-uri până la tot felul de elemente grafice, ilustrații și chiar fotografii.
Dacă vrei să îți personalizezi articolul și ai o idee cu ce ai vrea sa îl imprimi, este necesar să găsești un desen (o grafică) pe care noi să îl (o) putem folosi la imprimare. Încearcă să găsești și să ne trimiți imagini cât mai mari, ca să te poți bucura de o calitate bună a imprimării.
Ideal ar fi ca design-ul tăi să îndeplinească următoarele condiții tehnice: să fie vectorial (ai, eps, cdr) sau nonvectorial (psd, tif, jpg, pdf); rezoluția să fie de 200-300 dpi; dimensiunile minime să fie de 20x20 cm / 2362x2362 px și să întrunească bune calități vizuale. Important ! Dacă personalizarea cuprinde mai multe elemente grafice, vă recomandăm ca fișierele să le arhivați într-unul singur, de tip rar sau zip !
Pentru imprimeurile doar cu text, ai nevoie doar de un font care îți place și care este necesar să ni-l trimiți sau prin email la adresa contact@digitalgift.ro.
Dacă tot nu găsești un desen care să îți placă, sau cel pe care l-ai gasit nu este tocmai pe placul tău, designerii noștri te pot ajuta să îți creezi/prelucrezi imaginile, pornind de la ideea ta.
În cazul în care dorești ca design-ul unui articol să îl folosești pentru alt articol, îl poți alege vizualizând secțiunea Design (Click Aici!) sau accesând pagina cu Portofoliul designerilor (Click Aici!).
Comenzile pentru cantități mici (1-10 articole) se pot face direct de pe site, completând Formularul de Personalizare aferent fiecărui articol sau îl poți alege din secțiunea Personalizări, categoria în care se regăsește articolul dorit! Tot ce trebuie să faci este să completezi caracteristicile din Formularul de Personalizare, și apoi să încarci desenul tău și să ne dai detaliile despre cum vrei să fie imprimat. Pentru detalii sau întrebări adiționale trimite-ne un e-mail la contact@digitalgift.ro, sau ia legătura cu noi telefonic.
Grafica pe care vrei să o imprimi este necesar să o încarci. Numai fișierele cu extensie tif, jpg, psd, pdf, ai, eps, cdr sunt permise. Este foarte important în cazul pozelor, ca rezoluția acestora să fie cât mai mare. În cazul în care vrei să imprimi pe articolul ales doar un text, nu mai este nevoie de nici o poză, poți să ne trimiți un font pe care să îl folosim pe adresa contact@digitalgift.ro.
Pe lângă această grafică, poți să ne trimiți și o imagine explicativă, din care să reiasă cum vrei să arate imprimarea pe articol. Această imagine este opțională. Ne poți descrie și în cuvinte cum vrei să fie poziționat desenul sau alte detalii pe care le consideri necesare, completând câmpul Comentariul Tău. Încearcă ca descrierea să fie cât mai exactă. Nu uita să îți introduci corect datele tale de contact.
Timpul de realizare diferă în funcție de numărul de articole comandate, dar de obicei putem onora comanda în 2-3 zile. De asemenea nu uita ca nu lucrăm în weekend-uri. Ca atare, toate cererile trimise sâmbăta, duminica sau în sărbătorile legale vor fi procesate în primele zile lucrătoare! Deoarece timpul de execuție variază, comandă articolele din timp! Nu lăsa comanda pe ultima zi!
Comenzile pentru cantități medii și mari (peste 11 articole) se fac prin contact direct sau telefonic cu unul din reprezentanții noștri sau prin email la adresa contact@digitalgift.ro.
Trimite cererea ta, noi o vom analiza și îți vom trimite o ofertă în care vei regăsi un preț corect, proporțional cu numărul articolelor dorite, și chiar un posibil discount. Te vom ajuta cu prelucrarea și finalizarea comenzii. Dacă este necesar, echipa noastră va creea pentru tine o simulare pentru vizualizare. Dacă aceasta întrunește exigențele tale o imprimăm pe articol și ți-o trimitem. Pentru comenzile mari (peste 50 articole) se pot realiza mostre înainte de printatea tuturor articolelor. Durata de execuție diferă în funcție de cantitate, poate dura de la 1 zi până la 1-2 săptămâni (pentru comenzi foarte mari). Se va face o plată în avans, de minim 50% din valoarea lucrării, pe baza unei facturi proforme.
Pentru lămuriri suplimentare ne poți contacta folosind Formularul de Contact, prin email la contact@digitalgift.ro sau telefonic la 0729 694 580.
Designul grafic / retușarea grafică este un serviciu cu care vă venim în întâmpinare. Dacă nu aveți grafica (desenul de printat), unul din graficienii și artiștii noștri vă pot asista în realizarea ei. Taxarea se face în funcție de volumul de muncă. Puteți cere infomații mai multe când luați legătura cu noi. Durata medie de execuție este de 1-2 zile în funcție de complexitate și numărul comenzilor pe care îl avem în acel moment.

Te așteptăm cu ideile tale !

ALEGE FORMULARUL DE PERSONALIZARE ÎN FUNCȚIE DE ARTICOLUL PREFERAT !