Termeni și Condiții

Dispoziții

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații despre produse
digitalgift.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot să apară inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi
La achiziționarea produselor nu vă sunt impuse comenzi minime. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și au inclus TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din Romania și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile vor fi procesate și expediate în max. 5-7 zile lucrătoare (sâmbătă și duminică fiind zile nelucrătoare). Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și DigitalGIFT și trebuie acceptat de către ambele părți. Aceasta înseamnă că DigitalGIFT se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru se impune.
DigitalGIFT folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Înregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client este necesar ca informațiille furnizate despre dumneavoastră să fie adevărate, corecte, actuale și complete, în funcție de specificațiile din formulare.
În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe o perioadă determinată sau nedeterminată.
Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responabilitatea dumneavoastră. Consecințele ce pot decurge din neglijarea acesteia vă vor reveni integral.
Vă recomandăm să ne înștiințați imediat dacă a-ți pierdut parola sau despre eventuale semne de activitate neautorizată care se derulează cu numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale
digitalgift.ro
se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și să nu transmită datele personale ale clienților către terți.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon și adresa de contact. Atunci când doriți să cumpărați online vă vor fi solicitate suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către digitalgift.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Copyright
Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitarea de responsabilitate
Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive
deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului
informațiile eronate furnizate de cumpărător; acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site
posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de email-uri cu caracter informativ sau promoțional
neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP)
conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin
Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:
produsul comandat nu este pe stoc
identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională
Dacă intervin probleme la o comandă va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale
Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Continuă